yvonne-van-zon-freddy-mercury-266x200

Schilderijen

Dr. H. Mollerstraat 30

5683 HR Best

website http://www.cursuskunstbeleving.nl

e-mailĀ info@art-designfactory.nl

Expositieadres: (KAART)

Max de Bossustraat 1 (’t Tejaterke in de Natuurzaal)

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Mijn studies aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en het Grafisch Lyceum in Eindhoven komen mooi samen in mijn werk als zzp-er. Vanaf 2002 vooral grafisch ontwerp en sinds 2014 geef ik met veel plezier en succes cursussen in tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis (mijn grote passies). Met 6 dagdelen heeft mijn Cursus Kunstbeleving een vaste plek gevonden in ’t Tejaterke in Best. Mijn grafische achtergrond komt goed van pas in de cursus en ik ontwerp mijn eigen reclame-uitingen, logo’s en website. Naast mijn cursus teken en schilder ik in opdracht en voor mezelf, hetgeen ik vol trots zal exposeren op de komende kunstroute Best.

Meer over mij: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken:

yvonne-van-zon-nike-1 yvonne-van-zon-george-michael-wit-houtskool yvonne-van-zon-freddy-mercury yvonne-van-zon-cocacola