Tekeningen en schilderijen

——

website http://www.cursuskunstbeleving.nl

e-mail info@art-designfactory.nl

Expositieadres: (KAART)

Max de Bossustraat 1 (’t Tejaterke in de Muziekzaal)

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Naast het maken van mijn eigen kunst geef ik sinds 2014 met veel plezier en succes cursussen in tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis. Mijn 3 grote passies! Met 5 dagdelen heeft mijn Cursus Kunstbeleving een vaste plek gevonden in het sociaal-cultureel centrum ’t Tejaterke in Best. Mijn grafische opleiding en studie aan de Academie voor Beeldende Vorming komen beide tot uiting in mijn kunst.

Voor mijn portret-, stads- en mystieke natuur tekeningen heb ik helemaal mijn stijl gevonden in witte houtskool op zwart papier al dan niet in combinatie met felle kleuren in pastelpotlood en -krijt. In mijn schilderkunst werk ik graag met acrylverf. Het liefst verfijnde penseelstreken gecombineerd met het grovere paletmes. Ook hier weer vooral in felle kleuren gecombineerd met zwart-wit. Je kunt mijn tekeningen en schilderijen volgen op Instagram pagina: Yvonne van Zon.

Ik kijk heel erg uit naar de komende kunstroute Best en hoop veel mensen te mogen ontvangen op mijn expositie in de muziekzaal van ’t Tejaterke.

Meer over mij: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken: