Keramiek, Wolwerken

Busselhei 54

5685 GA Best

website nvt

email Thea@famschumacher.nl

Expositie-adres: (kaart)

in de Bibliotheek,

Raadhuisplein 30-32

5683 EA Best

samen met Ben Baauw

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden ben ik begonnen met tekenen en dat ik eigenlijk nooit meer opgehouden. Niet zo gek dus dat ik na de middelbare school naar de kunstacademie in Rotterdam ben gegaan. ik heb verschillende jaren gewerkt als ontwerpster en mode-illustrator. Nu ik met pensioen ben heeft vooral keramiek en wol (en een combinatie hiervan) mijn aandacht. Ik hoop dat je met het bekijken van mijn werk net zo veel plezier beleeft als ik met het maken er van!

Meer over mij en mijn werken: kom kijken op 21/22 september!

Enkele voorbeelden van mijn werken: