thea-de-bruin-3-266x200

Schilderijen, keramiek, wolwerken

Busselhei 54

5685 GA Best

website http://www.theadebruin.nl

email Thea@famschumacher.nl

Expositie-adres: (kaart)

bij Cultuurspoor,

Raadhuisplein 30-32

5683 EA Best

samen met Christine Schumacher en Ben Baauw

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Vanaf het moment dat ik een potlood vast kon houden ben ik begonnen met tekenen en dat is eigenlijk nooit meer opgehouden. Pas later ben ik gaan schilderen, weer later ben ik met keramiek begonnen. Ondertussen heb ik ook de mogelijkheden en het genoegen van werken met wol ontdekt.

Ik hoop dat je met het bekijken van mijn werk net zo veel plezier beleeft als ik met het maken er van!

Meer over mij: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken:

thea-de-bruin-dochter-1 thea-de-bruin-4 thea-de-bruin-2 thea-de-bruin-3