patty-biermans-3-schaal-266x200

Schilderijen, Beelden, Glas, Viltcreaties

Trompstraat 37

5684 BT Best

website http://pattybiermans.blogspot.nl

e-mail patty.biermans@gmail.com

Expositieadres zie boven (KAART)

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Mijn naam is Patty Biermans. Ik ben kunstschilder en daarnaast ook viltster.
Mijn motto ”Kleur is Emotie” uit zich in beide disciplines. Meestal zijn mijn eigen gemaakte foto’s een inspiratiebron, voor zowel de schilderijen als het viltwerk. De onderwerpen variëren van bloemen tot landschappen. Een waterdruppel op een blad bijvoorbeeld, kan heel inspirerend zijn om te verwerken in een schilderij of viltwerk.

Daarnaast ben ik ook steeds bezig om nieuwe technieken in het schilderen te ontdekken, zoals het maken van monotypes. Dit zijn eenmalige afdrukken op papier gemaakt met drukinkt of acrylverf. Ook het combineren van diverse materialen en technieken is een uitdaging die ik graag aanga.
Met al deze materialen ontstaan dan weer nieuwe kunstwerken zoals momenteel het bekleden van glazen schalen met beschilderd en bedrukt papier.

Mijn doel is het steeds blijven zoeken naar een ontwerp dat aangenaam is om naar te kijken. Waar je blij van wordt en waarin eenieder zijn eigen verhaal kan vinden.

Meer informatie over mijn werken: zie mijn website.

 

Enkele voorbeelden van mijn werken:

patty-biermans-3-schaal patty-biermans-1 patty-biermans-2-bloem patty-biermans-4-sjaal