marieke-de-bont-panter-266x200

Schilderijen

Heezerenbosch – Zwaantje 782

Heeze

website nvt

e-mail mariekeDB3@gmail.com

tel 0639424899

Expositieadres: 

nog onbekend

Als gaste van … nog onbekend.

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Het werk van Marieke Peperkamp kenmerkt zich door het gebruik van volle kleuren en contrast. Ze wisselt realisme en abstracte elementen af in haar werken en combineert hierbij onder andere acryl met olieverf.
Haar thema is perfectie en loslaten. Het geeft een persoonlijke zoektocht weer naar verandering en een drang niet steeds hetzelfde te doen, want zoals ze zelf zegt: “Het leven is geen aangeharkt pad”. Deze onvoorspelbaarheid verwerkt ze in diverse stukken. Marieke schildert graag mensen en dieren, sommigen stil observerend, anderen afgewend van de wereld of juist explosief in beweging.
Ze is een autodidact die altijd naar de kunstacademie wilde, maar uiteindelijk andere keuzes heeft gemaakt. Desondanks bleef creativiteit altijd een rol spelen in haar leven. Zo heeft ze in het verleden websites ontworpen en muurschilderingen gemaakt. Sinds 2 jaar is ze door omstandigheden weer in de gelegenheid gekomen haar passie te volgen. Ze is toen gestart met schilderen in olieverf. Haar experimenten met verschillende technieken en de zoektocht naar een eigen stijl resulteren in de werken die te zien zijn in deze expositie.

Meer over haar: ga kijken op 16 en 17 mei!

Enkele voorbeelden van haar werken:

marieke-de-bont-danseres-1 marieke-de-bont-ballonnen marieke-de-bont-2019 marieke-de-bont-panter