Goudsmederij

Oranjestraat 15

5682 CA Best

website http://www.lonnekekeuten.nl

e-mail info@lonnekekeuten.nl

tel 0622514741

Expositieadres zie boven (kaart),

samen met Jacqueline Vugs

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Lonneke Keuten wist al op jonge leeftijd wat ze wilde worden en heeft haar diploma Goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven behaald in 1996. Door veel ervaring op te doen aan haar eigen werkbank en bij diverse juweliers en groothandels, heeft ze inmiddels voor veel mensen een juweel op maat mogen maken.

Als ambachtsvrouw geeft Lonneke graag symbolisch vorm aan de verhalen en de emoties van haar gasten in een nieuw sieraad. Door bijvoorbeeld details uit oude sieraden te herhalen kun je een nostalgische gevoel toch behouden. Bij Lonneke vertel je jouw unieke verhaal en ontwerp je samen met haar een sieraad op maat. De combinatie van het persoonlijk contact met haar klanten en het sieraad mogen ontwerpen waar de klant echt naar op zoek is, of wat bij iemand goed past, is voor haar heel speciaal. Het vertrouwen wat zij daarbij krijgt al vóór het maken van een opdracht, naast de reacties en emoties bij het eindresultaat, zijn daarbij de mooiste momenten in het proces.

Inmiddels werken Lonneke en Jacqueline bijna 10 jaar samen in hun gezamenlijke  Atelier aan de Oranjestraat. Zij maken daar persoonlijke trouwringen, bijzondere sieraden met diamant, edelstenen, gravures en herinneringen. Oud goud kan soms worden verwerkt tot een nieuw sieraad en bijna altijd zijn oude diamanten te hergebruiken. Voel je welkom om binnen te wandelen tijdens de kunstroute!

Meer over Lonneke: zie haar website.

Enkele foto’s van haar werken en haar logo: