Schilderijen, Tekeningen

dr P.C. De Brouwerstraat 2

5683 JE Best

website http://www.ksartdesign.nl

e-mail kim@ksartdesign.nl

Expositieadres zie boven (KAART)

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Welkom! Ik ben Kim, naast werkzaam te zijn bij Rijksoverheid in de omgeving van Utrecht ben ik een gepassioneerde kunstenares. Sinds mijn jeugd heb ik een passie voor potloden en penselen, en in 2018 besloot ik serieus te investeren in mijn kunst door me in te schrijven voor een schilder- en tekencursus.

Met trots kan ik zeggen dat de Rijksoverheid al ruim vijf jaar een trouwe klant is voor mijn kunst. Daarnaast heb ik het genoegen gehad om ook internationale klanten te verwelkomen. Mijn kunstwerken hebben een prominente plek gekregen op diverse prachtige locaties.

Ben je op zoek naar unieke en op maat gemaakte kunstwerken? Neem dan gerust een kijkje bij mij tijdens de kunstroute.

Meer informatie over mijn werken: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken: