jacqueline-vugs-regenboog-ring-met-logo-compr-266x200

Goudsmid / sieraden

Oranjestraat 15

5682 CA Best

website http://www.goudsmid-10line.nl

e-mail info@10-line.nl

tel 0623580917

Expositieadres zie boven (kaart),

samen met Lonneke Keuten

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Ik ben goudsmid Jacqueline Vugs. Ik maak met veel passie voor het vak mooie persoonlijk (maatwerk) sieraden. Van ontwerpen, creƫren & repareren. Persoonlijke gedenksieraden & vingerafdruksieraden. Maar ook uw sieraden van toen vermaken naar de smaak van nu. Omsmelten van oud goud, wanneer de herinnering bewaard mag blijven en een nieuw verhaal mag gaan vertellen.

“De plek waar emotie een juweel wordt!”..

Meer over mij: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken:

jacqueline-vugs-met-parel-en-logo-compr jacqueline-vugs-regenboog-ring-met-logo-compr jacqueline-vugs-saffier-met-logo-compr jacqueline-vugs-set-met-logo-compr