Schilderijen, tekeningen

Dassenhei 2

5685 HW Best

website geen

e-mail heidivanvugtsmits@gmail.com

tel 0615505516

Expositieadres: zie boven (KAART)

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Mijn naam is Heidi van Vugt-Smits. Sinds 2001 ben ik actief bezig met schilderen en tekenen. In de loop der jaren heb ik een tekenopleiding en verschillende cursussen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen als kunstenares.

Mijn inspiratie haal ik vooral uit de natuur, muziek, emoties die ik ervaar en beelden die door mijn fantasie tot stand komen. Mijn werk is krachtig, fantasievol en kleurrijk. Kenmerkend is de grote diversiteit in het kleurgebruik. Er is gelaagdheid te zien waardoor de kijker gefascineerd blijft en steeds nieuwe dingen kan ontdekken.

Voor mijn tekeningen maak ik vooral gebruik van potlood, aquarel, houtskool en/of fineliners en voor mijn schilderijen gebruik ik acrylverf. Ook verwerk ik soms nog andere materialen zoals inkt of papier in mijn kunst.

Enkele voorbeelden van mijn werken: