Keramiek

Wagenmaker 21

5683 MT Best

website http://studioanno2017.nl

e-mail denise1970verhagen@gmail.com

Denise exposeert samen met een gast uit Zuid-Limburg(!): Jos Lempers

Expositieadres  (kaart)

St Oedenrodeseweg 41

Best

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Mijn naam is Denise Maaskant, (geb.1970) en ik werk met keramiek en porselein. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met vormgeven in verschillende materialen. Na mijn studie Mode en Kleding ben ik opleiding goudsmeden in Schoonhoven gaan volgen waar ik mijn liefde voor sieraden en lichaamsversiering is begonnen. Met  Porselein kun je sieraden maken in combinatie met zilver, met klei kun je ruw en groots werken. Het is heerlijk om de klei tussen je vingers te voelen.

Mijn inspiratie komt van de alledaagse dingen die ik zie en blijven hangen zo vormen ze langzaam een voorwerp of sieraad in mijn hoofd, als het er eenmaal in mijn hoofd zit moet het er ook weer uit.

Meer over mij: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken: