Fotografie, schilderijen

Mauritslaan 54

5684 LE Best

website http://www.bernadetteboon.nl/

e-mail bernadetteboon@gmail.com

Expositieadres zie boven (KAART)

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Mijn foto’s zijn geinspireerd door de grote meesters. Rembrandtlicht is waar ik heel graag mee werk. De foto’s zijn van kinderen op hun meest puur. Dat wil zeggen, het moment van fotograferen laat hen zien op hun meest pure manier. Je maakt heel direct contact met de kinderen en daardoor de kinderen ook met jou. Dat kan soms zelfs confronterend zijn.

Daarnaast ben ik nu begonnen met schilderen en keramiek waarbij kleur en vorm ook weer warm zullen zijn. Graag zou ik voor beide vormen ook de mogelijkheid open houden om deze te exposeren.

We hebben een tuin en een studio die voor de expositie toegangelijk zijn.

Meer informatie: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken: