ben-baauw-break-free-266x200

Schilderijen, pentekeningen

Buseind 3

5685 DE Best

website http://benbaauw.nl

email benbaauw@gmail.com

Expositie-adres: (kaart)

bij Cultuurspoor,

Raadhuisplein 30-32

5683 EA Best

samen met Thea de Bruin en Christine Schumacher

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Mijn naam is Ben Baauw. Schilderen en tekenen zijn voor mij tot een belangrijke hobby uitgegroeid, waarmee ik mijn tijd met veel plezier doorbreng. Het is voor mij een vorm van mediteren! Inspiratie haal ik vooral uit alles wat leeft: de onderwaterwereld (exotische vissen, fraai gekleurd koraal), landschappen, planten, dieren en mensen. Ik vind het heerlijk om met veel kleur te werken. Voor wat betreft het schilderen werk ik vooral met acryl op diverse soorten ondergrond (board, met katoen beplakt board, katoen, linnen). 2 jaar terug ben ik ook meer realistische schilderijen met olieverf gaan maken. Omdat het uit de losse hand realistisch tekenen van onderwerpen voor verbetering vatbaar was, ben ik tekenles gaan nemen. Dat heeft me ge├»nspireerd om een stapel pentekeningen te maken. Een verrijking van mijn hobby! Mijn motto: blijven leren en ontwikkelen! Door veel tekenen en schilderen.

Meer over mij: zie mijn website.

Enkele voorbeelden van mijn werken:

ben-baauw-moeder-en-kind-liefde-acryl-50x60-board ben-baauw-zeearend-pentekening-30x40 ben-baauw-hond-met-stropdas-pentekening-11x15 ben-baauw-break-free-acryl-50x70-board