gabriele-stilleven-aquarel-266x200

Schilderijen, Fotografie

Europaplein 1, Batagebouw 32

5684 ZC Best

website www.ateliergabriele.nl

e-mail info@ateliergabriele.nl

tel 0650974341

Expositieadres: (KAART)

zie adres boven, met gaste Marieke de Bont en

samen met Maria Meulenbroeks en Fabienne de Hoop.

rolstoelvriendelijkheid 30x30

Gabriele van Emmerik (Atelier Gabriele)

Kunstacademie in Maastricht 1989-1993.
Vijf jarige 1e gr. docenten opleiding tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis.

Olieverf op doek:
Je kunt het werk toeschrijven aan de stijl ‘magisch realisme’. De term magisch realisme, ook wel fantastisch realisme.
Onderwerpen/inspiratie:
Mijn inspiratie haal ik uit mijn jeugd. Ik groeide op in een groot gezin met veel dieren op de boerderij. We waren echter geen boeren maar juist de dieren en de situatie die dit met zich meebracht, lang niet altijd goed, zijn mijn grote inspiratiebron.
Aquarellen:
een totaal andere benadering dan de olieverf schilderijen. Ik aquarelleer een stilleven, een landschap, industriële situaties of personen zoals ik het waarneem. Een geheel eigen stijl in vlak en vorm. Vaak kleurrijk en groot van formaat.

Meer over Gabriele: zie haar website.

Enkele voorbeelden van haar werken:

gabriele-vrouw-met-kat gabriele-stilleven-aquarel gabriele-sicomed-1-2 gabriele-het-dode-konijn